Gerenommeerde Forensische Arts Vernietigt Media ‘Killer Virus’, Niemand is Gestorven aan COVID-19 zonder Eerdere Ziektes

dinsdag 28 juli 2020 | 0 Reacties


Prominent hoogleraar forensische geneeskunde Klaus Püschel heeft uitgebreide ervaring met autopsie van personen die zijn overleden met het Chinese coronavirus in Hamburg,

7 mei 2020

Duitsland. Tijdens een verschijning op de Duitse televisie verbaasde de professor het publiek door te beweren dat de hysterie over het coronavirus “volledig overdreven” is, aangezien alle dodelijke slachtoffers die hij onderzocht ernstige eerdere ziekten hadden die spoedig zouden leiden tot de dood met of zonder het virus. Püschel verklaarde dat er geen “dodelijk virus” is. 

Sinds de pandemie begon, autopsieerden het hoofd van de forensische geneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf en zijn team de mensen die in Hamburg stierven in verband met het coronavirus. Volgens Püschel hadden alle overledenen minstens één eerdere ziekte. ‘Als dit hard klinkt,’ zei Püschel , ‘zouden ze in de loop van dit jaar allemaal zijn gestorven.’ Ongeveer 80 procent van de meer dan 140 onderzochte mensen leed aan hart- en vaatziekten. De gemiddelde leeftijd van de doden is 80 jaar. 

Püschel sloeg de onverantwoordelijke en alarmerende propaganda van de Duitse bondskanselier Angela Merkel tegen het coronavirus:

‘Ik denk dat het echt volkomen ongepast is als een president zijn volk vertelt dat we in oorlog zijn, of als de Duitse kanselier de situatie vergelijkt met de laatste wereldoorlog.’

“Geen dodelijk virus”

Gezonde mensen moeten niet bang zijn voor infectie: “De angst dat dit een dodelijk virus is en dat velen eraan zullen sterven, is volledig overdreven”, zegt Püschel. “We moeten duidelijk maken dat we niet in een glazen kast willen zitten. We kunnen ons niet tegen alles beschermen. En dit virus is een relatief laag risico. ‘ Het virus is ook geenszins een doodvonnis voor ouderen en zieken. ‘De meesten zullen de ziekte daar overleven’, zei Püschel.

‘Dit virus beïnvloedt ons leven op een overdreven manier. Dit staat niet in verhouding tot het risico van het virus ‘, zegt de gerenommeerde medisch onderzoeker. “Ik ben ervan overtuigd dat corona-sterfte zich niet eens zal voelen als een piek in de jaarlijkse sterfte.” Er is geen reden voor doodsangst in verband met de verspreiding van de ziekte in de regio Hamburg.

Püschel pleit voor de opening van de kinderdagverblijven

Püschel ziet geen bijzondere gevaren voor de meeste mensen met het nieuwe coronavirus: “Vooral kinderen, adolescenten, de beroepsbevolking zal deze ziekte normaal gesproken zonder schade overleven.” 

Daarom pleit Püschel ook voor de opening van kinderdagverblijven en scholen:

“De algemene ervaring is dat de kinderen niet bijzonder ziek worden, de pubers niet bijzonder ziek worden. Er zijn zelfs geen aanwijzingen dat het speciale strooiers zijn. ” De bevolking moest leven met het virus: “We moeten er op een bepaalde manier vrienden mee maken, ermee omgaan, zoals met griep en andere infecties.”

De arts onderstreepte het belang om te bepalen of patiënten aan het virus stierven in plaats van aan het virus . Autopsies die in het buitenland zijn uitgevoerd, geven een relatief duidelijk beeld.

Dr. Püschel heeft het gebrek aan transparantie aangepakt als het gaat om het opnemen van dodelijke slachtoffers in de virustol :

“Er wordt bijvoorbeeld onvoldoende informatie over uitzonderlijke gevallen openbaar gemaakt. Sommige patiënten die zijn overleden, kunnen worden geclassificeerd als sterfgevallen aan het coronavirus, hoewel ze in werkelijkheid zijn overleden aan een niet-verwante ziekte.

Zoals de arts uitlegde, waren veel patiënten die bezweken aan de ziekte erg oud, rokers, zwaarlijvig of hadden reeds bestaande aandoeningen zoals diabetes. Levensstijl, leeftijd en andere ziekten zijn daarom nauw verbonden met hogere risico’s, concludeerde hij. Door andere organen te onderzoeken, kunnen autopsies een sleutelrol spelen bij het verkrijgen van een beter begrip van de mechanismen van het virus.

Tv-presentator:

Nu gaan we praten met iemand die de afgelopen weken voor veel opschudding in de media heeft gezorgd.

Professor Klaus Püschel is het hoofd van de forensische geneeskunde aan het Universitair Ziekenhuis Hamburg-Eppendorf (UKE). Hij en zijn collega autopseren al degenen die stierven aan COVID-19 in Hamburg.

Naar zijn mening is de angst voor het virus overdreven. COVID-19 is een relatief onschadelijke ziekte.

Hij is nu mijn gast in de studio. Hartelijk welkom, professor Püschel. Voor alle duidelijkheid: u denkt dat Corona ons en de samenleving op een volkomen ongepaste en overdreven manier beïnvloedt. Is dat juist?

Professor:

Daar blijf ik bij. Om het duidelijk te maken, zal ik zeggen dat ik denk dat het volledig overdreven is, bijvoorbeeld wanneer dit virus een KILLER VIRUS wordt genoemd. Als mensen er erg bang voor zijn. Ik denk dat het echt volkomen ongepast is wanneer een president zijn volk vertelt dat we in oorlog zijn, of wanneer de Duitse kanselier de situatie vergelijkt met de laatste wereldoorlog.

We hebben hier een virus dat we in principe al kennen.

Dit is echter een nieuwe versie die bij ons binnenkwam als een pandemie, dus we moeten er op een heel speciale manier op reageren.

Het is de angst die altijd zielen eet. Het individu – jij en ik – we hoeven niet bijzonder bang te zijn. Er zijn veel andere gevaren in het leven die ons veel meer treffen.

Tv-presentator:

Tien dagen geleden zei u in een interview met een grote krant dat u geen enkel geval van COVID-19 op uw dissectietafel had gehad. Niemand was alleen aan de ziekte COVID-19 overleden zonder een andere reeds bestaande aandoening.

Is dat nog steeds zo?

Professor:

-Ja. Dat blijft zo. Alle [COVID-19] sterfgevallen voor deze regio, die nu de 100 zijn gepasseerd, zijn autopsie, en elk had ernstige reeds bestaande ziekten.

Ze waren tussen de 50 en 100 jaar oud. De gemiddelde leeftijd is 80 jaar.

Dit geeft duidelijk aan dat dit mensen zijn die niet in goede algemene conditie verkeren. Hier moet ik aan toevoegen dat ze allemaal minstens één speciale of liever zelfs meerdere ziekten hadden.

Hart- en vaatziekten, hartaanval, vergroot hart, vernauwing van de kransslagaders, verkalking van de bloedvaten, chronische obstructieve longziekte.

Ook leverziekte, cirrose, nierinsufficiëntie, stofwisselingsziekten zoals diabetes mellitus, dementie en onder dergelijke omstandigheden is het immuunsysteem verzwakt en reageert het niet adequaat.

Tv-presentator:

Wat vind je bij de slachtoffers van COVID-19 wanneer je ze opent?

Professor:

De vele reeds bestaande ziekten waarover ik heb gesproken.

We vinden regelmatig luchtweginfecties en longontsteking, vandaar de longontsteking komen een aantal andere complicaties.

Enerzijds de virusgerelateerde cellulaire veranderingen, die zeer typerend zijn, maar ook begeleidende infecties, de zogenaamde bacteriële superinfecties en nosocomiale infecties.

Tv-presentator:

Wat is dat?

Professor:

—Dit zijn ziekten die je alleen krijgt als je in het ziekenhuis ligt of een medische behandeling ondergaat, omdat het niet overal steriel is.

De hygiënische omstandigheden in ons land zijn relatief goed, dus niet te vergelijken met de situatie in andere landen. Wij vinden dat belangrijk bij longontsteking. Ik wijs er altijd op dat relatief vaak longembolieën het gevolg zijn van trombose, daarom zeg ik altijd: blijf actief en blijf in beweging.

Bron: rairfoundation.com

0 Reacties voor "Gerenommeerde Forensische Arts Vernietigt Media ‘Killer Virus’, Niemand is Gestorven aan COVID-19 zonder Eerdere Ziektes"

Wat vindt u van dit nieuws?

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

Nieuwsbrief

Populair nieuws

Tag Cloud

Recent Nieuws