Weer actie tegen turbinesW Wieringermeer

dinsdag 18 februari 2014 | 0 Reacties


  • 18 februari 2014
  •  - Hollands Kroon - 'Wind op land  item verkiezingen'

    Mike Deutekom [email protected]

    De tegenstanders van het Windpark Wieringermeer willen dat het plan onderdeel wordt van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart. 

    Veel politieke partijen willen hun vingers in de aanloop naar de verkiezingen niet meer branden aan het onderwerp, zo stellen de tegenstanders. Daarom willen ze proberen het Windpark op de agenda te houden. „Een aantal politieke partijen hebben zich bij de omwonenden gemeld met hulp en ondersteuning. Verder woedt ook de landelijke discussie volop rond de slag van wel duizend euro per jaar enorme impact op woon- en leefomgeving, nut en noodzaak en een opslag van wel duizend euro per jaar op de energie-rekening, veroorzaakt door onder meer windenergiesubsidies", zegt Han Lammers namens de tegenstanders.

    De actievoerders hebben naar eigen zeggen honderden medestanders die de online petitie op www.wieringermeer.geenwindturbines.nl hebben getekend. Ook de kaartenactie die begin januari is gestart loopt goed. Daarom laten zij zich ook deze week weer horen in de dorpen van de Wieringermeer en Medemblik.


    NHD








    0 Reacties voor "Weer actie tegen turbinesW Wieringermeer"

    Wat vindt u van dit nieuws?

    Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

    Nieuwsbrief

    Populair nieuws

    Tag Cloud

    Recent Nieuws