Windmolens & Nederlandse overheid.

zaterdag 8 december 2012 | 0 Reacties



Stand van zaken december 2012.



De gang van zaken.

Na de verschijning van mijn laatste windmolenstudie - Het betrof artikelen in het Nederlands en het Engels. Ik verwijs het liefst naar de Engelstalige versie omdat daarin later deskundig commentaar is verwerkt. - stelde de heer René Leegte, VVD, in de Tweede Kamer vragen aan de toenmalige Minister Verhagen, waarin hij naar die studie verwees.
De Minister beantwoordde deze en latere vervolgvragen ten tijde van zijn afscheid in twee brieven. Zij bevatten tevens de gestelde vragen. Ik kreeg een van beide toegestuurd door de redactie van 'Climategate' met een verzoek om een reactie. Die schreef ik in de veronderstelling dat dit het gehele antwoord was.
Enkele dagen later kreeg ik de andere brief. Daarin werd gedetailleerd op de kwestie ingegaan. Er werd o.a. uitgelegd waarom mijn studie geen reden was om het windmolenbeleid te wijzigen. Hoewel ik de Minister op enkele punten gelijk geef, blijft de hoofdconclusie overeind. Ik schreef daarover een brief aan de opvolger op EZ, Minister H. Kamp. Een gedetailleerd antwoord verdient een gedetailleerd commentaar. Dat heb ik met die brief meegestuurd.
De heer Leegte heeft aangekondigd er bij de begrotingsbehandeling in januari 2013 op te zullen ingaan.

Alle in deze korte samenvatting genoemde stukken zijn met een klik te lezen.


C.(Kees) le Pair
Nieuwegein, 2012 12 03.

0 Reacties voor "Windmolens & Nederlandse overheid."

Wat vindt u van dit nieuws?

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

Nieuwsbrief

Populair nieuws

Tag Cloud

Recent Nieuws